Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi

Haberler

Haberler

Genişletilmiş Kap Toplantısı Yapıldı

Genişletilmiş Kap Toplantısı Yapıldı

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Kurumsal Akreditasyon Programına (KAP) dahil edilen üniversitemiz KAP Takım Saha Ziyaretlerine hazırlanıyor. KAP Takım Saha Ziyareti öncesi Üniversitemiz Kalite Yönetim Koordinatörlüğü tarafından Genişletilmiş KAP Toplantısı yapıldı. 24 Kasım 2021 tarihinde Üniversitemiz Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda yapılan toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Ekrem Öztürk, Prof. Dr. Musa Özata, akademik ve idari personel katıldı.

Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek yaptığı sunumda 2017-2021 Stratejik Plan Amaç ve Hedefleri ile 2022-2026 Stratejik Plan Amaç ve Hedefleri karşılaştırmasını yaparak önümüzdeki 4 yılda 4 amaç, 17 hedef, 61 gösterge ve 46 strateji belirlediklerini kaydetti. Daha sonra kürsüye gelen Prof. Dr. Musa Özata, AYDEP, Bologna bilgi paketi, süreç ve hedef risklerine yönelik bilgilendirme yaptı.

Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk’ün “KAP Takımı Saha Ziyaret Değerlendirmesi” başlıklı sunumu için söz alarak KAP Takım Saha Ziyareti esnasında birimlerin yapmaları gereken plan ve programları anlattı. Ziyaret programının takip edilmesi, takım üyelerinin birimde karşılanması, birimin tanıtımının yapılması, değerlendirme toplantısına katılacak kişilerin belirlenmesi ve değerlendirmeye katılacakların bilgilendirilmesi gerektiğini söyleyen Ekrem Öztürk, birimlerin saha ziyaretine hazır olması gerektiğini vurguladı.

30.01.2023 13:43 || 169 kez okundu.