Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı

Hitit Üniversitesi Bilim Ve Teknoloji Festivalinde Ahilab Bina-Tarihi Yapı 3D Lazer Tarama Çalışmaları Sunuldu

AHİLAB Bina-Tarihi Yapı 3D Lazer Tarama ve Arkeolojik Belgeleme  Laboratuvarı sorumlumuz, yönetim kurulu üyemiz Dr. Öğretim Üyesi Furkan BİRDAL ve yüksek lisans öğrencileri, Merkezi Araştırma Laboratuvarı bünyesinde bulunan 3D Lazer Tarama cihazı ile yaptıkları çalışmaları Hitit Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Festivalinde başarılı bir şekilde sunmuşlardır. Bilim ve Teknoloji Festivalinin açılış programına katılan ve daha sonra festival alanında incelemelerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL Hocamız standımızı ziyaret ederek AHİLAB Bina-Tarihi Yapı 3D Lazer Tarama çalışmaları hakkında bilgi almıştır. Çalışmalarından dolayı hocamıza ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

8.03.2024 13:00 || 67 kez okundu.