Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı

Kırşehir Hayvancılık Durum Çalıştayı'nda Merkezi Araştırma Ve Uygulama Laboratuvarı Tanıtımı

Kırşehir Hayvancılık Durum Çalıştayı, Ahi Zootekni Derneği öncülüğünde ve üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlendi. Çalıştaya KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Vali Yardımcısı Alper Balcı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç, Ahi Zootekni Derneği Başkanı Doç. Dr. Gökhan Filik ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Abdullah Altuntaş, Kırşehir Ticaret Borsası, Kırşehir Kent Konseyi, Tarım ve Orman Çalışma Grubu, Koyun-Keçi Yetiştiriciler Birliği, Kırşehir Ziraat Odası, Arı Yetiştiricileri Birliği, Kaman, Mucur, Boztepe Ziraat Odası yetkilileri ile Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri katıldı. Çalıştayda Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı müdürü Doç. Dr. Hakan KIR  Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarının tanıtımı gerçekleştirdi.

7.02.2024 13:00 || 69 kez okundu.