Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı

Merkezi Araştırma Ve Uygulama Laboratuvarı (Ahilab) Tanıtım Günleri Düzenlendi

Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarımız bünyesinde sunulan hizmetlerin tanınırlığını artırmak ve üniversitemiz öğretim elemanlarının değerli araştırmalarına daha fazla katkı sağlamak amacıyla “Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı Tanıtım Günleri” etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe katılan misafirlerimize öncelikle kongre salonunda laboratuvarımızın işleyişi ve cihazlarla ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Misafirlerimizin soruları cevaplanmış ve önerileri değerlendirilmek üzere kayıt altına alınmıştır.

Bilgilendirme sonrası laboratuvarlar gezdirilerek cihazlarımız hakkında bilgi verilmiş ve etkinlik sonlandırılmıştır.

Katılım sağlayan tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür eder araştırmalarında başarılar dileriz.

3.12.2023 11:57 || 99 kez okundu.