Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı

Tübitak Bigg(Bio) Programından Projeleri Desteklenen Hocalarımızla Görüşme Gerçekleştirildi.

TÜBİTAK BİGG(Bio) Programı 2023 yılı 1. Başvurusu kapsamında “Temiz Tarım için Nanoemülsiyon Silaj Katkı Maddesi Tasarımı Projesi” ile Mükemmeliyet Mührü verilerek desteklenmeye hak kazanan Üniversitemiz Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Gökhan Filik ve Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin Çayıroğlu, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarımıza davet edilerek tebrik edildi. Hocalarımızdan projeleri hakkında bilgi alınarak proje süreçlerine destek olma konusunda ve ortak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Doç. Dr. Gökhan Filik Hocamıza ve ekibine başarılar dileriz.

20.12.2023 14:03 || 116 kez okundu.