Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi

Üniversitemiz Çevre Sorunları Uygulama Ve Araştırma Merkezi İle Genç İletişimciler Topluluğu Tarafından Ortaklaşa Düzenlenen “Doğal Miras: Seyfe Gölü Ve Geleceği” İsimli Panel, Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda Gerçekleşti.

Ülkemizin Doğal Mirası Seyfe Gölü’nün Geleceği Üniversitemizde Tartışıldı

Üniversitemiz, ilimiz ve bölgemizin sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Ülkemizin doğal ve tarihsel zenginliklerinin korunarak su, toprak ve hava kirliliğinin önlenmesi, gelecek kuşaklara sağlıklı bir çevre ve yaşam bırakılması konusuna duyarlı olan üniversitemizde, Seyfe Göl’ünün geleceği üzerine bir panel düzenlendi.

24 Şubat 2016 tarihinde Üniversitemiz Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Genç İletişimciler Topluluğu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Doğal Miras: Seyfe Gölü ve Geleceği” isimli panel, Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

2.09.2021 13:00 || 208 kez okundu.