Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi

Merkezimiz 4. Geleneksel Üniversite Şehir Buluşmasına Katıldı

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından geleneksel hale getirilen Geleneksel Üniversite-Şehir Buluşması pandemi nedeniyle verilen iki yıl aradan sonra tekrar gerçekleştirildi. Etkinliğe Merkezimiz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ramazan AYRANCI, Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi H. Didem SAĞLAM ALTINKÖY ve Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN ile memurumuz Süleyman KORKMAZ ve çalışanlarımız ile tam kadro katılım sağlanmıştır. 4. sü düzenlenen Geleneksel Üniversite Şehir Buluşması etkinliği kapsamında Merkezimiz tarafından tanıtım standı açılarak, merkezimiz bünyesinde yapılmakta olan çalışmalar ve yürütülen projeler ile projelerden elde edilen ürünlerin tanıtımları yapılarak biilgilendirme yapılmıştır.  yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

25.05.2022 16:36 || 233 kez okundu.