Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Akademik Buluşmalar: Prof. Dr. Metin Pişkin

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi RPD Abd ve Ahi PDRMER paydaşlığında düzenlenen Akademik Buluşmalar adlı etkinliklerin ilki Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı ve Türk PDRMER Başkan Vekili Prof. Dr. Metin PİŞKİN'in katılımıyla 7 Mart 2024 saat 11:00'de Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda online olarak gerçekleştirilecek.

Kişilerarası iletişim becerisini nitelikli kuramayanların sıklıkla yaşadığı (bazen zorba bazen mağdur olarak) akran Zorbalığını önleme ve akran zorbalığı ile baş etme stratejileri konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaşacak olan Prof. Dr. PİŞKİN'in seminerinden üniversitemiz öğrencileri ve personelinden tüm katılımcılar ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Sunumun tamamına Ahi PDRMER Youtube kanalından erişilebilir.

SUNUMU İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ.

5.03.2024 11:46 || 54 kez okundu.