Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Akademik Buluşmalar: Prof. Dr. Metin Pişkin

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı ve Ahi PDRMER paydaşlığında gerçekleştirilen Akademik Buluşmalar etkinliklerinin ilkinde Ankara Üniversitei Eğitim Bilimleri Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı ve Türk PDR Derneği Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Metin PİŞKİN eğitim fakültesi dekanı, akademisyen ve öğrencilerden oluşan dinleyici grubuna Akran Zorbalığı konusundaki bilgi ve deneyimlerini aktardı. Sunumda dünyada ve ülkemizdeki akran zorbalığını önleme konusunda yapılan eğitsel ve siyasi çalışmalara, akran zorbalığının tanımına, nedenlerine, önleme ve baş etme strajilerine değinen Prof. Dr. PİŞKİN, sunum sonunda dinleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Sunumun tamamına Ahi PDRMER Youtube kanalından erişilebilir.

SUNUMU İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ.

8.03.2024 12:08 || 69 kez okundu.