Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Bağımlılık Ve Bağımlılıkla Mücadele

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi PDRMER uzmanlarının editörlüğündeki uzman ekip tarafından kaleme alınan ve bağımlılıklar konusundaki araştırmaları derleyen eser Kronik Yayıncılık tarafından satışa sunuldu. Türkiye'deki tüm kitabevlerinde ve tüm dijital platformlarda satışa sunulan eserde bağımlılık türleri, nedenlkeri ve çözüm önerileri üzerine uzmanların bakış açıları ve yürütülen araştırmalar konusunda detaylı açıklamalar yer alıyor.

Editör ekibinde Ahi PDRMER uzmanlarından Doç. Dr. Davut AYDIN ve Doç. Dr. Evren ERZEN'in yer aldığı esere Pamukkale Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim KISAÇ da editör olarak katkı sundu ve eserin yüksek niteliğe sahip olmasında ekibimize destek oldu.

Ahi PDRMER uzmanları ve yazım ekibi, kitabın ileri redaksiyon ve edisyon işlemleri için çalışmalarını ise aralıksız olarak sürdürüyor.

22.04.2024 13:16 || 22 kez okundu.