Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Webinar: Sanal Bağımlılıklar Nasıl Ölçülür?

3 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:30'da Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ahmet Salih ŞİMŞEK'in katılımıyla gerçekleştireceğimiz webinarda sanal bağımlılıkların nasıl ölçülebileceği konusunu konuşuyoruz. PDRMER Müdürü Doç. Dr. Davut AYDIN (Psikolojik Danışman) ve PDRMER Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Evren ERZEN'le (Psikolojik Danışman) birlikte gerçekleştirilecek canlı yayına tüm izleyiciler sorularıyla katılım gösterebilir ve uzmanımıza sorularını yöneltebilirler. Canlı yayını kaçıranlar, webinarın tekrarını Ahi PDRMER Youtube sayfasından veya doğrudan müdürlüğümüzün webinarlar bölümünden izleyebilecekler.

CANLI YAYINA KATILMA LİNKİ: https://meet.ahievran.edu.tr/b/evr-qgz-z34-smw

Paydaşlarımız

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü (PDRMER) koordinatörlüğünde;

• Eğitim Fakültesi (Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı, Özel Eğitim Bölümü),
  • Sosyal Bilimler Enstitüsü,
  • Spor Bilimleri Fakültesi,
  • İslami İlimler Fakültesi,
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,
  • Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu,
  • Mucur Meslek Yüksekokulu

26.03.2024 15:17 || 51 kez okundu.