Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Sosyal Medya Ekibi Koordinasyon Toplantısı

Ahi PDRMER'in genç, dinamik ve çalışkan kadrosuyla ilham verici çalışmalara imza atan kadrosu bir yıllık çalışmalarının artılarını ve eksilerini değerlendirmek üzere bir araya geldi. Yürütülen çalışmaların daha geniş kitlelere nasıl ulaştırılabileceği, mevcut çalışmaların kalitesinin nasıl yükseltilebileceği konularında görüş alışverişinde bulunan ekibimiz aldığı yeni kararlarla yeni dönemde daha fazla öğrenciye sesini duyurmayı amaçlıyor.

Bir yılın ardından ekibimize katılanların yanı sıra ekibimizden ayrılanların da netleştiği toplantıda özellikle psikolojik danışma ve rehberlik anabilim dalı başta olmak üzere tüm eğitim fakültesinde daha bilinir hale gelebilmek için yapılması gerekenlerin de karara bağlandığı toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sonlandırıldı.

24.01.2024 09:11 || 46 kez okundu.