Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Kariyer Merkezi Ve İşkur İş Birliğinde Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İŞKUR iş birliğinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine bilgilendirme ve tanıtım etkinliği yapıldı.  Kariyer Merkezinin etkin ve etkili tanıtım faaliyetleri ve etkinlikleri hakkında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve katılımcılar oldukça memnun olduklarını belirttiler.Etkinlik sonunda etkinlik-değerlendirme-anketinin karekodlu uygulamasına katıldıkları değerlendirmeye yanıt verdikleri ve  değerlendirmeleri için biz de kendilerine teşekkür ederiz.

30.04.2024 20:08 || 52 kez okundu.