Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil Kariyer Planlama Uygulama Ve Araştırma Merkezini Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitemiz öğrencilerinin akademik, mesleki ve sosyal gelişimine gösterdiği titiz yaklaşımla Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etmiştir. 2 Mayıs 2024 tarihinde Merkez Yönetim Kurulu ile yaptığı görüşmede, mezunlarımızla iletişimin artırılmasına ilişkin stratejik kararların alınması noktasında olumlu ve destekleyici ifadeler kullanan Sayın Rektörümüze ziyaretlerinden ve yol gösterici yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz.

2.05.2024 13:00 || 119 kez okundu.