Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Emine Şener İle İktisat Bölümü Başkanı Doç. Dr. Oktay Kızılkaya’Nın Ziyaretleri

26.09.2023 tarihinde Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Emine ŞENER ile İktisat Bölümü Başkanı Doç. Dr. Oktay KIZILKAYA. AESEM müdürü olarak atanan Doç. Dr. Ertuğrul GÜREŞCİ ve müdür yardımcıları olarak atanan Doç. Dr. F. Ferhat ÇETİNKAYA ile Doç. Dr. Ahmet Salih ŞİMŞEK'e yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Müdürümüz Doç. Dr. Ertuğrul GÜREŞCİ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek hocalarımıza teşekkür etti.

27.09.2023 13:55 || 211 kez okundu.