Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Tömer İle "Efqm Modeli" Kapsamında Kıyaslama Toplantısı Yapıldı

Tömer İle

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (AESEM), 27 Eylül 2023 tarihinde Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) ile EFQM Modeli kapsamında bir iç kıyaslama toplantısı düzenledi. Bu toplantının ana amacı, her iki birimin güçlü ve zayıf yönlerinin gözden geçirilerek, model kapsamında iç kıyaslama süreçlerinin gerçekleştirilmesiydi.

AESEM adına toplantıya, EFQM Birim Temsilcisi ve Müdür Yardımcısı Doç.Dr. Ahmet Salih ŞİMŞEK katılırken, TÖMER'den de yetkililer bu değerlendirmede yer aldı. Toplantıda, birimler arasında ortak çalışma kriterleri belirlendi. Bu kriterler doğrultusunda, her iki birimin de güçlü ve zayıf yönleri detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Sonuç olarak, belirlenen kriterlere göre her iki birimin de güçlü ve zayıf yönleri net bir şekilde ortaya konuldu. Bu değerlendirme, ilerleyen süreçte kalite yönetimi adına her iki birime de yol gösterici olacak.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, sürekli gelişim ve kalite yönetimi adına bu tür işbirlikleriyle çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir.

20.09.2023 09:00 || 118 kez okundu.