Göç ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi

Üniversitemizde Göçmen Öğrencileri Ağırladık

Jeopolitik gelişmelerin sonucunda meydana gelen şiddet ve savaşlar sonrası ortaya çıkan ve her geçen gün artarak devam eden göç dalgasında göçmenlerin çocuklarının eğitimi ayrı bir önem taşıyor. Üniversitemiz, mevcut durumda eğitimine devam edemeyen göçmen öğrencilerin, gelecekte dünya için ciddi problemler oluşturmaya aday olduğu düşüncesinden hareketle, Kırşehir Öğretmen Ömer Aydın Ortaokulunda eğitimlerine devam eden göçmen öğrencilerin ihtiyaçlarını ve sorunlarını tespit ederek katkılar sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Göç ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezimiz öncülüğünde, göçmen öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla bir grup öğrenciyi üniversitemizde misafir ettik.

26.01.2023 09:33 || 177 kez okundu.