Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

Uzaktan Eğitim Merkez Müdürlüğü'ne Dr. Öğr. Üyesi İsa Bahat Atandı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Üyesi Erhan GÜNEŞ tarafından yürütülen Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevine, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği’nin 8. maddesi uyarınca Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi İsa BAHAT 13.08.2020 tarih ve 49868755-903.02.01 sayılı yazı ile görevlendirilmiştir.

Müdürlük devir teslimi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'in himayelerinde gerçekleştirilmiştir. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil yaptığı konuşmada Doç. Dr. Erhan Güneş'e bu zamana kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür ederken, bundan sonraki akademik yaşantılarında başarılar diledi. Etkinlik Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'in Doç. Dr. Erhan Güneş'e "Teşekkür Belgesi" vermesi ve Dr. Öğr. Üyesi İsa Bahat'ın görevi devralması ile tamamlandı.

31.01.2023 09:52 || 215 kez okundu.