Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Üniversite- Sanayi-Eğitim-Kariyer İş Birliğine Yönelik Adımlar Atıyor

Üniversite-Sanayi-Kariyer-Eğitim iş birliğini geliştirmek için Kırşehir’in önde gelen sanayi kuruluşu PETLAS ile iş birliği çerçevesinde Ahi Evran Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emine ŞENER, İ.İ.B.F İktisat Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Oktay AKTÜRK, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Merve TURPÇU ve Dr. Öğr. Üyesi Gizem BEYDOĞAN, PETLAS İnsan Kaynakları ile Endüstriyel İlişkiler Müdürü Emrah CİHAN ve birim yetkilileri ile görüştü. Görüşmede, karşılıklı iş birliği imkânları ile ilgili neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

11.03.2024 22:42 || 140 kez okundu.