Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil Ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Özata, Kariyer Planlama Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne Ziyarette Bulundular

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa ÖZATA, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne ziyaret ettiler. Ziyarette merkezin faaliyetlerine ilişkin detaylar görüşüldü. Merkez Müdürü Doç. Dr. Emine ŞENER, İ.İ.B.F. İktisat Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oktay KIZILKAYA, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Gizem BEYDOĞAN ile Dr.  Öğr. Gör. Merve TURPÇU ve Ar. Gör. Muhammed İKBAL'in katıldığı toplantıda, Ulusal Staj Programı, web sayfası içerik üretimi, İŞ-KUR İş birliği, sanayi işbirliği kapsamında PETLAS ile görüşme, yönetmelik güncelleme çalışmaları, üniversitemiz kariyer temsilcileri ile yapılacak etkinler, üniversitemizde verilen "Kariyer Planlama" dersleri, mezunlarla ilişkiler ve Mezun Bilgi Sistemine konular hakkında görüşülerek Sayın rektörümüzün ilgili süreçlere ilişkin onay ve görüşleri alındı.

18.04.2024 16:23 || 142 kez okundu.