Ahilik Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi

Ahilik Anlayışında Sanat Ve Estetik Konulu Kısa Film Yarışmasının Ön Değerlendirmesi Yapıldı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve MEB Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik Konulu Kısa Film Yarışmasının değerlendirmesi yapıldı.

Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tahsin Hazırbulan, Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Fatih Koyuncu ve Öğr. Bayram Koyuncu'nun da jüri üyesi olduğu 5 kişilik komisyon illerden gelen filmleri Seneryo, Özgünlük, Filmde Bütünlük, Teknik Yeterlilik ve Sanatsal Yeterlilik başlıklarıyla değerlendirdi.

Yarışmada dereceye giren Kısa Filmlerin gösterimi ve ödül töreni Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde yapılacaktır.

18.04.2024 16:44 || 96 kez okundu.