Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Sayın Eğitim Fakültesi Dekanımızın Merkezimizi Ziyareti

Dr. Refik BALAY Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hamza YAKAR ve Fakülte Sekreteri Selçuk ÖZDAŞ'ın Merkezimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Prof. Dr. Refik Balay, Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezine Fakülte Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerinin önemli katkılar sağladığını belirterek bundan sonraki süreçte yönetim olarak da TÖMER'in güçlendiğini belirtti. Prof. Dr. Refik Balay, TÖMER müdürü olarak atanan Doç. Dr. Abdulkerim Karadeniz'e ve müdür yardımcıları olarak atanan Doç. Dr. Bahadır Gülbahar ile Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Armut'a yeni görevlerinde başarılar diledi.  Müdürümüz Doç. Dr. Abdulkerim Karadeniz  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Fakülte yönetimine teşekkür etti. Fakülte yönetimi olarak Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerini üstlenmiş oldukları yeni görevlerden dolayı tebrik ederek görevlerinde başarılı olmaları temennisinde bulundu.

13.09.2023 13:00 || 134 kez okundu.